AK Parti Rize Merkez İlçe'den 2385 fidan

TAKİP ET

AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu, kişi başına 53 fidan olmak üzere toplam 2 bin 385 adet fidan dikecek.

Ülkemizin özellikle Akdeniz ve Ege Bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarında onbinlerce ağaç yanarken, can kayıpları da meydana gelmişti.

Ülke genelinde başlatılan fidan kampanyalarına AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı da destek vererek, her bir yönetim kurulu üyesi 53'er adet fidan olmak üzere toplamda 2 bin 385 adet fidan dikimi gerçekleştirileceği belirtildi. Merkez İlçe Başkanlığı, paylaşımında Güneysu İlçe Teşkilatını da etiketleyerek kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Yapılan açıklama şöyle; "Marmaris'te meydana gelen yangından dolayı ülkemizin yeşillendirilmesi adına AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı olarak, 45 kişi her bir yönetim kurulu üyemiz 53 er adet toplamda 2385 adet fidan dikeceğiz. Ormanlarımız bizim yaşam kaynağımızdır. Sen de var mısın? Ak Guneysu"

53'er adet fidan dikimi gerçekleştirecek olan AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu şöyle; Burak Ak, Mustafa Sarı, Zeynep Yardımcı Pilatin, Murat Aksu, İhsan Bacoğlu, Bayram Ali Çapoğlu, Okan Bakırcı, Hakkı Velioğlu, Ali Osman Mercan, Yasin Güloğlu, Selim Kandemir, İshak Yeniyazıcı, Osman Delal, Sedat Durmuş, Ozan Burak Biberoğlu, Muzaffer Kandil, Sibel Mavi Ensonra, Murat Akyıldırım, Hasan Turan, Mehmet Nalbant, Şaban Vanlı, Sema Tatoğlu, Tevfik Recep Akyüz, Muhammet Ketenci, Erdal Genç, Duygu Aksu, Zafer Topçu, Nükte Şahin, Emine Buçan Yüksel, Melek Temizkan, Şeval Koç, Duygu Hatipoğlu, Mustafa Gültekin, Sevda Karali, Şafak Tüfek, Recep Kuk, Emine Yetim Berber, Murat Midilli, Burak Akmehmet, Halit Turgut, Furkan Cevahir, Sümeyra İslamoğlu, Merve Kolay, Fatih Yılmaz, Hasan Özyürek