Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı belli oldu

TAKİP ET

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'in Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığına atama yapıldı.

Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Rize Merkez İlçe Koordinatörü olan Murat Sadettin Türüt, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı olarak atandı.

Ak Parti Genel Merkez tarafından Ankara’ya davet edilen İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize Merkez İlçe Koordinatörü M. Sadettin Türüt, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı Mazbatasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu'dan aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Rize'ye gelen Sadettin Türüt, Merkez İlçe Başkanlığı makamında ziyaretçilerini karşılayarak göreve başladı.

Yapılan ziyaretlerden memnuniyetini dile getiren Merkez İlçe Başkanı Türüt, "Millete hizmet yolunda gecesini gündüzüne katarak hareket eden bir partide bizde hizmet için varız, bize tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek boynumuzun borcudur. Merkez İlçe Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde inşallah bu görevi başarılı bir şekilde yürüteceğiz" dedi.