AK Parti Rize'de kongre süreci yeniden başlıyor

TAKİP ET

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, ilçe kongrelerinin Ağustos ayı sonunda başlayacağını söyledi. Kongreler açık havada olacak.

Rize’nin Güneysu ve Çamlıhemşin ilçesinde salgından önce 2 kongre gerçekleştirdiklerini belirten Alim, “Genel merkeze kongre takvimimizi taslak şeklinde sunduk. Buna göre Ağustosun son haftası 4 ilçeyle başlayarak Ekim ayının ortalarında da tamamlamayı planlıyoruz. Hemşin, Kalkandere ve İkizdere ilçesinde ilk haftalarda kongre yapacağız.” diye konuştu.

Toplam 10 ilçede kongre yapacaklarını dile getiren Alim, “Kongrelerimizin ilk haftalarında Cumartesi ve Pazar günleri 2 kongre gerçekleştireceğiz. Tabi daha sonra günleri değiştireceğiz. 10 ilçemizde kongre yapacağız. Kongrelerimiz şölen şeklinde tazelenme ve yenilenme şeklinde geçecek, yeni bir enerjiyle yola devam edeceğiz. Kongrelerimizi açık havada yeni dönem kurallarına uygun şeklinde düzenleyeceğiz. Salgında umarız yeni sıçrama olmaz ve kongrelerimize devam ederiz.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Yeniden aday olup olmayacağına ilişkin Alim, “Bizim derdimiz hizmet edebilmek. Başka düşüncemiz yok. Fırsat verilir, verilmez şuan bunu konuşmak için çok erken.” şeklinde açıkladı.