AK Parti Muradiye'de atama

TAKİP ET

AK Parti Rize Merkez ilçesine bağlı, Muradiye Beldesi Belde Başkanlığına Mahmut Sarımehmet atandı.

Mazbata töreninde bir konuşan Ak Parti Rize İl Başkan Vekili Av. Yunus Çoruh, "Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni Başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ise; "Muradiye Beldemizde önceki dönem belde başkanımız Musa Yılmaz’ın sağlık sorunlarından dolayı 1,5 yıldır belde başkanlığı görevini yürüten Metin Canbaz başkanımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Musa Başkanımız ve tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Bugün mazbatasını teslim ettiğimiz Muradiye Belde Başkanımız Mahmut Sarımehmet’e görevinde başarılar diliyorum, ekibi ile birlikte çok güzel başarılara imza atmasını temenni ediyorum." dedi.

Mazbata törenine İlçe Başkan yardımcıları Selim Kandemir, Mustafa Sarı, Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı ve kuruluşundan bugüne Muradiye Beldesinde görev yapan önceki dönem belde başkanları, Selim Güneşli, Ömer Mert, Birol Delihasan ve Belde Başkanlığı görevini vekâleten yürüten Metin Canbaz ile önceki dönem belde yönetim kurulu üyeleri, belde belediye meclis üyeleri katıldı.