Adem Efiloğlu'nun 'Cenin' romanı çıktı

TAKİP ET

Organ Nakli, Kürtaj ve Bağımlılık konularında farkındalık oluşturan Şair-Yazar Adem Efiloğlu'nun 'Cenin' isimli romanı çıktı.

İlk şiir kitabı “Yazman Yanmaktır”ın ardından İlmek Yayınları'ndan çıkan ikinci kitabı "Cenin... Yaşatmak bu kadar kolayken" ile okuyucularıyla buluşan Adem Efiloğlu, 335 sayfalık romanında Kürtaj ve bağımlılık konularına yer veriyor.

Kürtaj ve Bağımlılık konusunda herkese büyük sorumluluk düştüğünü belirten Afiloğlu, "Heyecanlı olayların iç içe geçtiği romanda, bahsi geçen konulara dair farkındalık kazandırmaya çalışıyorum. Var oluş sancısıyla yok sayılan ama yokluğun da aslında bir varlık ihbarı olduğu garantisiyle kendimizi zaman zaman kaybettiğimiz ve her yeni zaferde bizler Allah katında makbul bir kul olmayı hedeflerken günahlarımız ile temize geçtiğimiz dün öbekli yarın denen açılım… Yaşamak, her haliyle en büyük mücadelenin bizatihi kendisi. Farkında olmadığımızı sağlığımızı kaybettiğimizde acaba neler neler düşünürüz. O görünmeyen hayatın içinde kendimiz de yer alınca ne yaparız?” şeklinde açıkladı.

Haber: Bayram Ali KAVALCI