Abdullah: 'İnanç, disiplin ve saygı değişecek'

TAKİP ET

Çaykur Rizesporlu futbolcu Abdullah Durak, 'Önümüzde kritik bir Alanya maçı var ve tek hedefimiz galibiyet. 3 puanı alıp yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz' dedi.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un 32 yaşındaki orta saha oyuncusu ve aynı zamanda kaptanı olan Abdullah Durak, hafta sonu oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ünal Hocayla çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Abdullah, "Hoca değişiklikleri bazen takımlara olumlu bazen de olumsuz etki yapabiliyor ama bizim takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Enerji olarak iyi durumdayız ve daha da iyi olmak zorundayız. Şu an sadece 3 puana kilitlendik" dedi.

Ünal Hocayla birlikte takımda öncelikle inanç değişikliği olacağını söyleyen Abdullah, "Birbirimize olan saygımız ve disiplinimiz değişecektir. Teknik ve taktikten ziyade inanç çok önemli. İnşallah o inanç ile birlikte yukarılara tırmanacağız" dedi.

Sezon sonu sözleşmesinin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine Abdullah, "Henüz yönetimle bir görüşmemiz olmadı. Ben Rize'yi seviyorum, burada sevildiğime de inanıyorum. Yönetimimizin de böyle bir düşüncesi olursa oturup konuşuruz mutlaka" dedi.

Şu an camiada iyi bir ortamın oluştuğunu söyleyen Abdullah, "Taraftarlarımıza çok iş düşüyor. Onları mutlaka bahane üretmeden Alanya maçına bekliyoruz." dedi.