Abdullah Durak: 'Hiçbir zaman bitti dememeliyiz'

TAKİP ET

Çaykur Rizesporlu Abdullah Durak, yeni hocasıyla anlaşan Beşiktaş maçında avantajlı ya da dezavantajlı olmalarının ortaya koyacakları mücadeleye bağlı olduğunu söyledi.

Sivasspor maçının hemen ardından beşiktaş maçının hazırlıklarına kendi evinde başlayan Çaykur Rizespor'da tecrübeli orta saha oyuncusu Abdullah Durak, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hem kişisel olarak hem de takım olarak bu sezon iyi gittiklerini söyleyen Abdullah, "Daha da iyi olabiliriz. Hiçbir zaman mevcutla yetinmemeliyiz, her gün daha iyi olabilmek için daha çok çalışmalıyız." dedi.

Hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacaklarını ve takımın başına Sergen Yalçın'ın geldiğinin hatırlatılması üzerine Abdullah, "Beşiktaş'a yeni bir hocanın gelmesi ya avantaj olacak bizim için ya da dezavantaja dönecek. Bunu avantaja çevirmek bizim elimizde, herşey bizim ortaya koyacağımız mücadeleyle alakalı. Biz doğru oynayan bir takımız ve bu maçta da kendi oyunumuzu oynayıp inşallah galip geleceğiz" dedi.

Devre arasında takıma katılan yeni arkadaşlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Abdullah, "Hepsinden çok memnunuz, çok iyi çocuklar. Buraya geldiğim günden bu yana takıma her katılan arkadaşımız karakterli oyuncular. Karakter olmayınca ya bugün, ya da ileride, saha içinde olmasa da saha dışında sorunlar çıkıyor. Rizespor buna çok dikkat ediyor ve bu anlamda özellikle Rizespor'u tebrik ediyorum." dedi.

Artık her maçın zorlu geçeceğini söyleyen Abdullah, "Özellikle ikinci yarının başından itibaren biz de iyi bir takım olduk. Bizim için artık rakip farketmiyor. Önümüze kim gelirse gelsin her maça galibiyet için çıkacağız. Biz elimizden geleni yapacağız, taktir Allah'a kalmış" ifadelerini kullandı.

24 puanlarının olduğunu ve şuan için bu durumun iyi gibi göründüğünü söyleyen Abdullah, "Ancak Türkiye liglerinde özellikle ikinci yarılar şakaya gelmez. Bu yüzden alt taraftan tamamen koptuk kendi adıma diyemeyiz. İyi çalışmalıyız. Her ihtimali ince ayrıntısıyla düşünmeliyiz ki korktuğumuz başımıza gelmesin. O yüzden her maça ayrı konsantre olmalıyız ve hiçbir zaman bitti dememeliyiz" şeklinde konuştu.