90+3 programı bundan böyle Tv53'de

TAKİP ET

Yıllarca Çaykur Rizespor başta olmak üzere Rize futbolunun masaya yatırıldığı 90+3 spor programı bundan böyle Tv53 Online Kanalında yayınlanacak.

Spor yorumcuları Osman Öksüz ve İsmet Satır'ın birlikte yer aldıkları "90+3" isimli spor programı, bundan böyle her Pazartesi akşamı saat 22:00'da Rize'nin Online Kanalı Tv53'ün Youtube ve Facebook sayfalarından sansürsüz olarak yayınlanacak.

10 yılı aşkın bir zamandır yerel tv kanalı Çay Tv'de yayınlanan ve Çaykur Rizespor başta olmak üzere Rize futbolunun birçok spor adamıyla birlikte masaya yatırıldığı 90+3 isimli spor programı, geçtiğimiz haftalarda kanal yönetimi tarafından sansüre uğramış ve programın sosyal medya hesapları üzerinde bulunan videoları silinmişti.

Osman Öksüz ve İsmet Satır ile 90+3 spor programı, bundan böyle her pazartesi akşamı saat 22:00'da "Rize'nin Online Kanalı" sloganıyla 2 yıl önce yayın hayatına başlayan Tv53'de sansürsüz olarak yayınlarına devam edecek.

Neler yaşanmıştı?

Rizeli Araştırmacı-Yazar Fatih Sultan Kar'ın yayına telefonla bağlanarak Çaykur Rizespor yönetimi ile ilgili yaptığı yorumların rahatsızlık yaratması üzerine Çay Tv Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Çaykur Rizespor Yöneticisi Hasan Yavuz Bakır'ın yayın kayıtlarını sildirdiği ve daha sonra program yapımcılarından Osman Öksüz ile yaptığı görüşme üzerine programın yayından kaldırıldığı öğrenilmişti.

90+3 Spor Programını youtube.com/tv53 ve facebook.com/tv53net adresleri üzerinden her Pazartesi akşamı izleyebilirsiniz. Youtube sayfasına abone olmayı, facebook sayfası ile birlikte twitter.com/tv53net ve instagram.com/tv53net sayfalarını da takip etmeyi unutmayınız.

Çay Tv sansür uygulamaya devam ediyor