53habermerkezi için siz de oy verin

TAKİP ET

Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği 4. Bumerang Ödülleri sahiplerini arıyor.

35.000’i aşkın blog ve niş web sitesiyle Türkiye’nin tek bağımsız yayıncı network’ü Bumerang, 2014 yılında 4. Kez Türkiye’nin Blog Oscarlarını dağıtmaya hazırlanıyor.

En İyi Yerel Site, En İyi Tarz Blog, En Sosyal Blog, En İyi Çıkış Yapan Blog, En Uzman Blog, En Çalışkan Blog ve En Çalışkan Site olmak üzere 7 kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağı 4. Bumerang Ödülleri Töreni, 10 Aralık 2014 Çarşamba akşamı saat 20.30'da İstanbul İKSV Salonunda Ozan Doğulu'nun müzikleriyle sahiplerini bulacak.

Rize'den yayın yapan ve Gazeteci Turgay Ayhan'ın imtiyaz sahipliğini üstlendiği 24 Ocak 2009 yılında yayın hayatına başlayan 53habermerkezi.net sitesi, bu yıl da Bumerang Ödülleri için yarışan "En İyi Yerel Site" kategorisindeki adaylar arasında yer aldı.

3 yıl üst üste aynı kategoride ilk 10 site arasında yer alarak jüri oylamasına kalan 53habermerkezi, yeniden ilk 10 içinde yer alabilmek ve jürinin beğenisini kazanabilmek için oylarınıza ihtiyaç duyuyor. Aşağıdaki linke tıklayarak çıkan ekranda cep telefonunuzu yazıp "Gönder" butonuna tıklayarak ve telefonunuza gelen kodu ekrana yazarak oyunuzu ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Türkiye'nin En İyilerinin seçileceği 4. Bumerang Ödülleri için seçici jüri şu isimlerden oluşuyor; En Tarz Blog; Melis Alphan, İzzet Çapa, Ali Batı, En Çalışkan Blog; Günseli Özen Ocakoğlu, Pelin Özkan, Onur Baştürk, En Sosyal Blog; Pucca, İsmail Hakkı Polat, Özlem Asmaz, En Çalışkan Site; Zeynep Mengi, Sina Afra, Bahar Akıncı, En İyi Yerel Site; Bülent Mumay, Fikret Ercan, Fatih Çekirge, En Uzman Site; Erdal Kaplanseren, İsmail Özdemir, Volkan Biçer, En İyi Çıkış Yapan Blog; Ozan Doğulu, Özlem Öz, Cenk Gümüşçüoğlu