3 numaralı forma Abarhoun'a adansın

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'da 3 numaralı formanın, tedavi gördüğü hastanede mide kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden eski futbolcusu Mohamed Abarhoun'a adanması isteniyor.

2019-2020 futbol sezonunda devre arasında Portekiz ekibi Moreirense'den transfer edilen Fas'lı defans oyuncusu Mohamed Abarhoun, mide kanseri teşhisiyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 31 yaşında hayatını kaybetti.

Yeşil-Mavili formayla biri Türkiye Kupası olmak üzere 37 maçta forma giyen ve Süper Lig'de de 3 gol kaydeden futbolcu, kariyerindeki son maçına Yeşil-Mavili formayla 24 Şubat 2020 tarihinde Rize'de Medipol Başakşehir karşısında çıkmıştı. Bu maçtan sonra deplasmanda Trabzonspor ile oynanacak olan maç öncesi midesindeki rahatsızlıktan dolayı kadroya alınmayan Abarhoun'un yapılan tetkiklerde mide kanseri olduğu anlaşılmış ve İstanbul'da tedavi altına alınmıştı.

27 Ekim tarihinde Rize'ye gelerek Mehmet Cengiz Tesisleri'nde takım arkadaşlarını ziyaret eden Abarhoun, yaptığı son röportajında zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu süre boyunca taraftarlardan çok güzel mesajlar aldığın belirterek, tekrar sağlığına kavuştuktan sonra taraftarlarla yeniden buluşmak istediğini ifade etmişti.

Başarılı futbolcunun ölümü başta Çaykur Rizespor camiası olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzerken, Rizespor Sosyal Grubu, 3 numaralı formanın Abarhoun'a adanarak bu forma ile hatıralarda kalması yönünde kampanya başlattı.



İlgili Haber

Mohamed Abarhoun kansere yenik düştü