23 Nisan'da Bakırcı'ya Ziyaret

TAKİP ET

Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi İstiklal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Recep Özdemir, Branş Öğretmeni Alev Baltacı, Sınıf Öğretmeni Behiye Biber, 4

Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi İstiklal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Recep Özdemir, Branş Öğretmeni Alev Baltacı, Sınıf Öğretmeni Behiye Biber, 4. Sınıf ve 7. sınıf öğrencileri Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Bakırcı’yı ziyaret eden öğrenciler Başkana isteklerini ilettiler.

Rize’de bulunan çocuk parklarının yenilenmesini ve sokak köpeklerinin kontrol altına alınmasını isteyen öğrencilerin isteklerini dinleyen Başkan Bakırcı “Parklarınız kısa bir süre sonra onarıma girecek. Rize Belediyesi bünyesinde köpekler için kurulan Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak köpekleri kısırlaştırılıyor. Aşıları yapılan köpekler insanlara karşı zararsız hale getiriliyor. Tedavisi yapılan köpekler kulaklarına küpe takılarak işaretleniyor. Küpeli görmüş olduğunuz köpeklerden korkmayın” dedi.

Ziyaretin ardından Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.