2-0 kabul edilebilir bir skor değil

TAKİP ET

2-0'lık Erzurumspor mağlubiyetinin ardından Yardımcı Hoca Gabriel ve futbolcular, artık toparlanmaları gerektiği mesajını verdiler.

Süper Ligin’in 25. Hafta maçında Çaykur Rizespor sahasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 2-0 mağlup oldu.

Maçın ardından Sumudica Hocanın rahatsızlanması dolayısıyla maç sonu açıklamasını yardımcı hoca Gabriel Margarit yaptı.

Alınan mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu söyleyen Gabriel Hoca, “Sürekli maç kaybediyoruz ve bu ilerde takım için çok büyük problem olacak. Oyuncularımızın da artık uyanması ve ayağa kalkmaları gerekiyor. Çok kolay kaybedilen bir maç oldu. 2-0 kabul edilebilir bir skor değil. Her oyuncumuzdan, her maçta daha fazlasını istiyoruz. Bir dahaki maçta daha fazla mücadele edip kaybedilen bu 3 puanı kazanmaları gerekiyor.” dedi.

Taraftarımızdan özür diliyoruz

Maçın ardından konuşan Fabricia Baiano, maça iyi hazırlandıklarını söyleyerek, “Maça da kötü başlamadık. Özellikle ikinci yarıda golümüzü atarak maçı çevirebileceğimizi düşünmüştük. Ne yazık ki istediklerimizi bugün sahaya yansıtamadık. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu ara onları üzüyoruz. Bu durumu en yakın zamanda olumlu duruma çevirmemiz gerekiyor. Antrenmanlarımızı iyi yapıyoruz ama maça geldiğinde bir türlü istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz. İyi bir oyuncu gurubumuz ve iyi bir hocamız var. Ancak bu olumlu durumu en yakın zamanda sahaya yansıtmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Toparlanmamız gerekiyor

Yeni transferlerden Dokovic şunları söyledi; “Maça iyi başladık ve birkaç fırsat da yarattık ama futbolun kanunudur bu atamadığınız zaman rakibiniz gol atıyor size. Ne yazık ki maçın son bölümlerinde de çok kötü bir görüntü sergiledik. Takım olarak tekrardan bir özgüven gerekiyor bize. Yeniden silkelenip, neler yapabileceğimizi göstermemiz gerekiyor. Erzurum ekibini de çok iyi oynadıkları için tebrik etmemiz gerekiyor. Biz de en kısa zamanda daha iyi sonuçlar almak için toparlanmamız gerekiyor.”