1974 Pehlivantaşıspor'da görev dağılımı yapıldı

TAKİP ET

Uzun bir aradan sonra yeniden sahalara dönen Rize 2. Amatör Küme ekiplerinden 1974 Pehlivantaşı Spor Kulübü'nde yeni yönetim görev dağılımı yaptı.

Kısa bir süre önce Tek Gıda-İş Sendikası Rize Şubesi salonunda Genel Kurulunu yapan 1974 Pehlivantaşı Spor Kulübü, Harun Feyiz Başkanlığında toplanarak seçilen yeni yönetimle ilk toplantısını gerçekleştirdi ve yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantı sonunda oy birliği ile alınan karara göre 1974 Pehlivantaşı Spor Kulübü Başkan Vekilliğine Ali Yıldız, Recep Poyraz ve Murat Soydan, Genel Sekreterliğe Kenan Demirci, Bası Sözcülüğüne Gürcan Benli, Kulüp Genel Kaptanlığına Ahmet Feyiz ve Medet Turanlı ile Dernek Saymanlığına Ali Turanlı getirildi.

Başkan Vekilliği görevine seçilen Recep Poyraz, aynı zamanda Basından Sorumlu Başkan Yardımcı olarak atanırken, 1974 Pehlivantaşı Spor Kulübünün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Başkanlığı delegeleri ise Hızır Feyiz, Şeref Beli ve Şaban Oykan oldu.

Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz sezon sahalara çıkarak 2. Amatör Küme Liginde yeniden mücadele eden 1974 Pehlivantaşı Spor Kulübü adına toplantı sonunda açıklama yapan Başkan Harun Feyiz, “Geçen seneyi lige ısınma ve ligi tanıma olarak gördük. Uzun süredir ligde olmadığımızdan istediğimiz başarıyı alamadık. Ama geçen seneyi kötü geçirmedik. Eksiklerimizi gördük, neleri daha iyi yapacağımızı analiz ettik ve bu seneye hazırlandık. Daha güçlü bir takımla lige hazırız.” dedi.