1974 Pehlivantaşı Spor Kulübü, Başkanını seçti

TAKİP ET

Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren 1974 Pehlivantaşı Spor Kulübü Başkanlığına Harun Feyiz seçildi.

1974 Pehlivantaşı Spor Kulübü Olağan Genel Kurulunu Tek Gıda-İş Sendikası Salonunda gerçekleştirdi.

Düzenlenen genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığına Hızır Feyiz, katip üyeliklerine ise Ali Yıldız ve Kenan Demirci seçildi.

Divan Kurulu seçiminin ardından konuşan Geçici Başkan ve aynı zamanda Pehlivantaşı Muhtarı Harun Feyiz, “Gençlerimizin azim ve isteğini gördüm, onlardan enerji alarak bu yola çıktık. Çıktığımız bu meşakkatli yolda destekçilerimiz sayesinde de kısa zamanda kulübümüzü aktif ettik. Hem muhtar olarak, hem kulüp başkanı olarak en büyük hedefimiz gençlerimizi spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak tutup onlara sporu sevdirmektir. Geleceğimizin yarınları gençlerimiz için artık birlik vaktidir. Bir olup bu gençler için mücadele vereceğiz.” dedi.

Gelir ve gider tablolarının ibrasının ardından Dernek Tüzüğünün 20’nci maddesinin de değiştirilerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından tek liste ile gidilen yönetim kurulu seçimi sonunda Harun Feyiz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu oy birliğiyle kabul edildi.

Harun Feyiz Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ali Yıldız, Kenan Demirci, Recep Poyraz, Ahmet Feyiz, Canfer Kekeç, Azer Benli, Kadir Demirci, Medet Turanlı, Servet Kararca, Cihan Temizkan, Gürcan Benli, Murat Temizkan, Ali Turan ve İbrahim Turanlı

Yönetim kurulu yedek üyeliklerine şu isimler seçildi; Hüseyin Turanlı, Sertaç Poyraz, Kerim Temizkan, Murat Yıldız, Sinan Benli, Yunus Turanlı, Selçuk Soykan, Mehmet Ali Turanlı, Hayrettin Benli, Volkan Erbaş, Ahmet Koto, Taner Hoşgör, Musa Turanlı ve Şevki Yıldız

Denetleme kurulu asıl üyeliğine Nedim Turanlı, Mustafa Temizkan, Haim Vatandaşlar, Sabit Karaca, Dursun Soykan ve Yaşar Çap seçilirken yedek listede ise Eser Bostan, Metin Turanlı, Veli Benli, Tuncay Soykan, Rahmi Benli ve Cevdet Soykan yer aldı.