10. Rize Masterler ve Veteranlar Ligi başlıyor

TAKİP ET

Geleneksel hale gelen Rize Masterler ve Veteranlar Ligi bu yıl 10'uncu kez düzenleniyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ağustos ayının ilk haftasında düzenlenecek olan turnuva Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Rize Şubesi tarafından destekleniyor.

Turnuva komitesi tarafından yapılan açıklamada, bu yıl turnuvaya katılımın geçen yıllara göre artış göstereceğinin tahmin edildiği belirtilirken, “Turnuvamızın amacı her yıl olduğu gibi eskiden beri futbol camiasının içerisinde futbolcu, antrenör, yönetici, hakem ve seyirci olarak katılmış insanları bir araya getirip kaynaştırmaktır.” denildi.

Turnuvanın kura çekiminin 1 Ağustos Çarşamba günü TÜFAD Rize Şubesi salonunda gerçekleştireceği ve son güne kadar katılım başvurularının alınacağının ifade edildiği açıklamada, “Turnuvada 1981 doğumlu ve yaşı daha büyük futbolcular oynayabilecek olup; turnuva daraltılmış sahada 1’i kaleci olmak üzere 8 kişi ile oynanacaktır. Takım listelerinde 14 kişi yer alabilecektir. 25 dakikalık iki devre halinde oynanacak olan müsabakalarda oyuncu değişikliği sınırsız olacak ve oyundan çıkan oyuncu tekrar oyuna girebilecektir. Oyunda ofsayt harici bütün oyun kuralları geçerli olacaktır” denildi.

Turnuva sonunda Şampiyon olan takıma spor mağazasından hediye çekleri ile kupa ve madalya takdim edileceğinin ifade edildiği açıklamada turnuvayla ilgili tüm bilgilerin 0 533 387 66 76 numaralı telefon üzerinden iletişim sağlanarak edinilebileceği vurgulandı.

Geçen yıl 10 takımın katıldığı turnuvayı Çemberci İnşaat Veteranlar Takımı şampiyon olarak tamamlamıştı.